Prima pagină > Altele > BAC 2012 [rezultate dezamăgitoare?]

BAC 2012 [rezultate dezamăgitoare?]

Ieri 29.06.2012 au fost făcute public notele de la bacalaureat anul de studii 2011-2012. Majoritatea elevilor au stat cu sufletul la gură, deoarece examenul de bacalaureat este în primul rînd un test de maturitate, care te propulsează în viaţa plină de responsabilităţi si datorii.

Venind în Centrul de Bacalaureat am vazut copii, părinţi care nu se puteau stapîni, asteptînd cu nerăbdare rezultatele, avînd cîte 3-4 ore state în faţa acestui centru.

Văzînd notele, marea majoritate au rămas indignaţi de rezultatele obţinute, urmînd să contesteze rezultatele.

Conform unor sondaje aproximativ 5000 de candidaţi au obţinut note mai mici de 5. Oare este un număr mare pentru RM? Sunt de părerea ca aceste rezultate reflectă „dorinţa” elevilor de a învăţa. Îmi amintesc cum cu circa 4-5 ani în urma la cursurile liceale din liceul în care mi-am făcut studiile copii cu mediile 9,2 nu puteau intra la profilul real, pe cînd acum cu 7,8 este bine primit in gaşcă. Stau şi ma gîndesc oare care ar putea fi motivul degradarii tineretului… oare e calculatorul, sau problema e in accesibilitatea bauturilor alcoolice sau a ţigărilor…..? NU…şi atunci era calculator şi atunci tineretul se aduna la o petrece, în mare majoritate aveau acces la toate lucrurile care astazi sunt chipurli cauzele degradarii , consider ca problema este în metalitate, societatea şi-a modelat altfel cetaţenii….Doar acum vezi copii de clasa a 7 cu tigările in bot, fete, viitoare mama care stau lipite de sticla de alcool…oare ce va urma??????

Referitor la această problemă se poate de vorbit ore, zile întregi dar făra nici un  rost, e necesar sa ne modificam noi, să nu fim toleranţi cînd vedem aceşti copii cum se scufundă în propria prostie.

În continuare vă propun să vizualizaţi nişte înterviuri a candidaţilor

Dezamăgiţi de notele la BAC

Стали известны оценки за экзамены на степень бакалавра

Perlele BAC 2012

Elevii au primit ieri rezultatele contestaţiilor la BAC

Anunțuri
Categorii:Altele
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: