Prima pagină > Sport > Marti incepe cel mai greu meci din VIATA lui! Va fi operat pentru un ficat nou!

Marti incepe cel mai greu meci din VIATA lui! Va fi operat pentru un ficat nou!

În ultima perioadă presa iberică a fost împînzita de noutați ce l-au avut in prim-plan pe fundașul francez Eric Abidal. Vă aduc la cunoștință ca în urmă cu un an Abidal a suferit o intervenție chirurgicală pentru înlăturarea tumorii de pe ficat și a putut să evolueze alături de colegii de la Barcelona pe parcursul întregului an. Cu citeva zile în urma în presa au apărut noutați prin care puteam deduce o acutizare a vechii probleme a fundașului clubului FCB , în cele din urmă directorul sportiv al clubului catalan a anunțat ca Abidal are nevoie de un transplant de ficat pentru a avea o viață cit de cit normală.

După această intervenție este prematur să afirmăm dacă Eric va putea reveni pe teren, la forma ce la consacrat. Din ce in ce mai des s-a vehiculat ipoteza cum că Abidal va fi nevoit sa se retragă din fotbal , deoarece  în urma unei astfel de intervenții se interzice efort fizic, si în caz de o traumă , leziune in regiunea ficatului riscă să se agraveze situația sa.

În semn de încurajare săptămina trecută echipele din Liga Spaniei si nu numai au intrat pe teren în tricouri , cu mesajul „ANIMO Abidal!”.

Să sperăm ca în urma acestei intervenții sănătate lui Eric se va îmbunătați, ți îl vom vedea în continuare alături de noi.

Reclame
Categorii:Sport
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: